Jawatan Popular

Pilihan Editor - 2019

keputusan ultrasound berbeza

Anonim

Pada sebelah petang, saya ingin bertanya, pada 18 Mac saya masih haid, maka saya terlambat untuk menstruasi. Pada 21, saya mencuba keputusan ujian negatif, tetapi saya masih terlambat dan saya menguji bidan dengan hasil positif. lama selepas mengambil ubat hamil dari bidan tiba-tiba saya keluar darah darah menstruasi darah 3 hari, bidan mencadangkan saya adalah ultrasound, maka saya ultrabunyi dan hasil ultrabunyi janin masih ada dan umur kandungan kehamilan adalah 7 minggu. doktor menghantar saya kembali ke belakang miggu dpn, saya kembali minggu depan tetapi saya menggunakan ultrabunyi, keputusan ultrasound yang berbeza lakukan, hasil ultrasound sekali lagi janin tidak dan rahim dinyatakan bersih .. pdhl slma saya tidak boleh keluar lagi "Janin tidak berada di sana Apabila ultrasound janin pertama adalah sekitar 7 minggu, saya bingung sama ada saya akan hamil atau tidak, sila jelaskan dok.

Halo,

Pasukan doktor kami telah menjawab soalan yang serupa dengan aduan anda, anda boleh mendengar perbincangan serupa melalui pautan berikut:

Perbincangan

Sekiranya anda masih ingin berunding secara terus dengan Doktor kami, sila muat turun (muat turun) dan log masuk dengan Aplikasi: Berbual dengan Doktor di playstore Android.

Sekiranya terdapat pertanyaan lanjut / pertanyaan baru, sila klik menu "Buat Soalan"

Terima kasih

"