Jawatan Popular

Pilihan Editor - 2019

Cara membuat tempoh pendirian lebih lama dan memperbesar zakar dengan teknik JILQ

Anonim

Hello doc Saya dinasihatkan untuk menggunakan Dekker pe *. Beliau berkata untuk menjadi lebih tahan lama apabila tegak. Adakah itu benar dan berguna untuk rakyat? Dan adakah ia meningkatkan bilangan kali teknik JILQ sesuai dengan prosedur perubatan? Sila jawab dan terima kasih kerana meluangkan masa ""

Hi Defra,

Terima kasih kerana bertanya.

Stamina seksual lelaki dipengaruhi oleh banyak faktor, termasuk umur, aktiviti dan sukan yang dilakukan, keadaan psikologi, tabiat melancap, gangguan hormon, kesan sampingan ubat, dan lain-lain penyakit yang dialami, seperti diabetes, stroke, dan sebagainya. Keupayaan lelaki untuk mengekalkan ereksi sering memberi kesan terhadap kepuasan seksual. Oleh itu, ramai yang tergoda untuk menggunakan alat khas atau suplemen untuk mengekalkan ereksi, termasuk penggunaan dekker zakar. Tetapi malangnya, sehingga kini tidak ada penyelidikan perubatan yang memadai yang membuktikan kebenaran manfaat ini. Oleh itu, kami tidak dibenarkan mencadangkan penggunaannya.

Untuk mengekalkan stamina semasa hubungan seks, supaya anda dapat mengekalkan ereksi lebih lama, anda harus melalui tip berikut:

  • Hidupkan gaya hidup yang sihat, bermula dari rehat biasa, bersenam secara tetap, menjauhi rokok dan alkohol, mengelakkan dadah, mengendalikan tekanan dengan baik, dan makan makanan seimbang yang sihat dan berkhasiat.
  • Elakkan tabiat melancap
  • Berkomunikasi dengan pasangan anda mengenai kaedah seksual pilihan
  • Rutin melakukan senam Kegel

Selain dari tempoh pendirian, saiz zakar juga sering digunakan sebagai penanda aras bagi lelaki untuk mengukur kejantanan mereka. Ini sebenarnya tidak betul dan perlu diluruskan. Ramai lelaki dengan saiz zakar yang kecil atau biasa masih boleh memuaskan pasangan mereka secara seksual. Jadi, ini tidak semata-mata berkaitan dengan saiz.

Teknik Jelq, yang melakukan gerakan seperti memerah zakar, yang diramalkan untuk meningkatkan saiz dan kekerasan zakar masih perlu diuji untuk kebenarannya. Sesetengah kajian tidak mencadangkan bahawa lelaki melakukan teknik ini kerana ia berpotensi menyebabkan kerengsaan pada zakar, malah mengakibatkan kecederaan saraf yang boleh mengakibatkan gangguan ereksi.

Jika anda ingin membuat zakar anda kelihatan lebih besar, anda perlu memastikan berat badan anda sesuai dan elakkan obesiti. Kurangkan rambut kemaluan anda supaya zakar anda kelihatan lebih jelas. Walau bagaimanapun, jika anda ingin meningkatkan zakar anda dengan pasti, anda boleh berunding terus dengan pakar bedah plastik. Dalam bidang perubatan, saiz saiz zakar tidak mustahil. Usaha ini boleh dilakukan oleh pembedahan plastik. Tetapi, anda juga perlu tahu, bahawa tindakan ini bukan tanpa risiko. Dalam sesetengah kes, parut pasca operasi boleh berlaku sehingga kecederaan saraf boleh menyebabkan disfungsi erektil. Oleh itu, pertimbangkan dengan teliti ...

Memperbesar zakar

Petua untuk membuat cinta tahan lama untuk lelaki

Semoga ia membantu.

Dr. Nadia Nurotul Fuadah

"