Jawatan Popular

Pilihan Editor - 2019

daging keluar dari faraj

Anonim

selamat pagi doc ... Saya berusia 25 tahun, belum berkahwin dan tidak pernah mempunyai hubungan seksual. Saya ingin meminta dokumen ... maaf dalam pembukaan faraj saya ada beberapa jenis daging yang keluar ... bentuknya tidak rata ... ia tidak menyakiti. Sebenarnya dok saya telah menyedari ia untuk masa yang lama ... jika tidak salah kerana saya mula-mula mendapat haid. tetapi pada masa itu saya fikir mungkin ia termasuk bahagian vagina ... adakah ia berbahaya dok? Saya fikir saiznya adalah sama ... ia tidak menjadi lebih besar ... Saya gembira jika ia adalah dok berbahaya ... kerana saya ingin berkahwin ... terima kasih atas dok jawapan ... ""

Halo Zahsy, Untuk memastikan bahawa benjolan anda merujuk kepada adalah normal atau tidak, anda harus berjumpa doktor. Doktor akan melakukan pemeriksaan secara langsung bulge, dan juga memberikan rawatan yang diperlukan. Biasanya, terdapat benjolan kecil dan lembut yang terletak di bahagian kanan pintu masuk ke vagina, yang disebut klitoris. Clitoris tidak terletak di dalam vagina, tetapi di atasnya, diliputi oleh lapisan yang dipanggil hud kelentit. Kerana ia adalah satu kelebihan biasa, kelentit tidak menyebabkan rasa sakit atau gatal-gatal, dan tidak berbahaya.

Selain klitoris, terdapat beberapa keadaan perubatan yang lain yang menyebabkan penuaan di sekitar vagina, seperti sista bartolini, abses, ketuat kelamin, dan sebagainya. Bincang dengan doktor yang memeriksa anda. Lili

"