Jawatan Popular

Pilihan Editor - 2019

seperti daging di dalam faraj

Anonim

Dokumen saya adalah seorang wanita berusia 19 tahun dan saya tidak pernah melakukan persetubuhan.Saya cuba untuk memeriksa dengan memasukkan jari di v sehingga akhirnya apabila saya berakhir seperti ada bentuk yang rata.Apa yang anda lakukan?

Selamat siang

Sistem pembiakan wanita secara amnya termasuk:

  • Uterus: tempat di mana janin akan tetap mengandung
  • Ovari: menghasilkan telur yang siap disenyawakan oleh sel sperma
  • Mulut rahim: pada akhir vagina, sebagai penghalang antara vagina dan rahim, mempunyai lubang yang berfungsi memasukkan sperma ke rahim.
  • Vagina: tempat berbentuk tabung sebagai tempat masuknya zakar apabila menembusi vagina semasa aktiviti seksual.
  • Mulut vagina: organ pembiakan yang boleh dilihat dari luar.

Dalam kes anda, organ yang anda sentuh adalah serviks. Mulut uterus ini berbentuk separa bulat dan mempunyai dinding licin. Jika anda merasa rata, mungkin ia hanya persepsi, dan tidak ada yang salah dengannya.

Jika anda merasa bimbang, maka anda boleh berunding dengan pakar obstetrik supaya perundingan lebih lanjut dapat dilakukan, untuk pemeriksaan langsung ia mungkin tidak dan tidak akan dilakukan kerana anda tidak pernah melakukan hubungan seks sehingga pemeriksaan langsung untuk melihat serviks anda boleh merosakkan selaput dara anda . Tetapi aktiviti memasukkan jari ke dalam vagina yang anda lakukan juga boleh merobek selaput dara.

Begitu banyak maklumat dari saya, semoga bermanfaat

Dr. Anthony

"