Jawatan Popular

Pilihan Editor - 2019

Kitaran haid

Anonim

Doc petang selamat ... Saya ingin bertanya, ini adalah haid pertama saya sekali lagi ... walaupun mengikut KB saya kalendar itu haid pada 11, tetapi kenapa tempoh saya walaupun sedang berlaku pada 9 Ogos 2018 ... adalah dok yang biasa ...? Terus, semasa haid pertama kali saya tiba-tiba mengalami sakit perut yang luar biasa, pening dan mual ... walaupun saya biasanya tidak mempunyai hari pertama haid ... hanya pertama kalinya haid terjadi seperti itu ... Itu sebabnya ya dermaga. ? Jadi, saya mendapat maklumat daripada rakan-rakan dengan ciri-ciri seperti itu, seperti kes temannya dan ternyata bahawa kawannya hamil ... bolehkah saya berlaku seperti itu ...? Tetapi, saya tidak fikir saya akan mempunyai tempoh lagi ... Saya hamil ... Anda berada di sana, Dok ... hamil semasa haid ??? ""

Halo,

Pasukan doktor kami telah menjawab soalan yang serupa dengan aduan anda, anda boleh mendengar perbincangan serupa melalui pautan berikut:

Adakah jadual haid normal berlaku dari biasa?

Kram perut semasa haid

Sekiranya anda masih ingin berunding secara terus dengan Doktor kami, sila muat turun (muat turun) dan log masuk dengan Aplikasi: Berbual dengan Doktor di playstore Android.

Sekiranya terdapat pertanyaan lanjut / pertanyaan baru, sila klik menu "Buat Soalan"

Terima kasih

"